LUGOSI TIBOR ÉS CIGÁNYZENEKARA

 Zenekar

Szolgáltatás

Áraink

Fotók

Referenciák

Lugosi &  Lugosi

Zene

Videó

CD rendelés

Repertoár Kapcsolat
   

SOUVENIR FROM THE BUDAPEST- LUGOSI BAND  Önálló zenekari koncertműsorunk tartalmazza szinte valamennyi magyaros hangulatú művet, melyet klasszikusnak számító zeneszerző írt és a zenekedvelő közönség számára igazi különleges zenei csemegének számít. ( a műsorból: Johannes Brahms: V. Magyar Tánc. Kodály Zoltán: Kállai kettős. Vittorio Monti: Csárdás Rencz: Cirkusz Polka Liszt F: II. Magyar Rhapsodia Magyar képek – eredeti Kuruc dallamok Tárogatón előadva - műsor i. 55 perc)

 

 
  ŐSI MAGYAR HANGSZEREK - NÉPVISELETEK ÉS NÉPTÁNCOK BEMUTATÓJA (a puszta hangja) Bemutatónkból az érdeklődők megismerhetik a legjellegzetesebb magyarországi népviseleteket, néptáncokat és a különböző nép és cigányzenészek által használt régi, nagyon ritkán hallható hangszer különlegességeket, mint a cimbalom, tárogató, citera, furulya, duda, doromb, tülök, tekerőlant, és még sok más érdekes népi, részben maguk készítette hangszert. Kalocsai népviseletbe öltözött táncos lányok mutatják be a híres üveges táncot ill. alföldi pásztor ruhás fiúk a botos és ostoros táncot, a közönség bevonásával. Minden hangszert és táncot a bemutatásuk előtt röviden szóban is ismertetünk. (műsor i. 50 perc)    
     
  CSÁRDÁS - PARTY Folklór műsorunkban népi táncosok és énekes közreműködésével, ötven percben a Magyar táj legjellegzetesebb dalait és táncait mutatjuk be! A táncosok a legszebb magyarországi népviseletekben táncolnak a zenekar öltözete - magyaros mellény. (műsorból: Sárközi üvegestánc, Alföldi Pásztortánc, Kalocsai táncok, magyarországi Cigánydalok és táncok, Brahms: V. Magyar tánc, Monti: Csárdás ,Dinicu: Pacsirta, G. Peter: Cirkusz Polka - műsor i. 50 perc)    
       
  „KÉK DUNA KERINGŐ” Lugosi Band Koncertje Operettek gyöngyszemeiből és hasonló remekművekből összeállított nagy sikerű műsorunk! Johann Strauss Walser Király és kortársai remekműveiből! (Johann Strauss: Kék Duna Keringő,T ritsch - Tratsch Polka, F. Lehár: Víg Özvegy.stb... Ez a műsorunk is kb.:50-55 perc. (igény esetén változtatható) Zenekar öltözete: szmoking.  
       
  „MAGYAR KÉPEK” MAGYAR NÓTA és NÉPTÁNC- est.  Ez a műsorunk egy kis betekintést enged a magyar nóta- zene és tánckultúra hagyományaiba! Műsorunkban fellépnek a Magyar Rádió és Televízió kiváló énekes szólistái,  valamint a  legkiválóbb néptáncegyüttesek táncosai. (műsorban a legszebb magyar nóták hangzanak el mint a Vén Cigány, Akácos út, és legismertebb nótaszerzők dalai mint Dankó Pista, Erős Béla, Fráter Lóránd műsor i: 2x45 perc)  
       
   OPERETT PARÁDÉ Népszerű operett énekesek és zenekarunk közreműködésével Kálmán, Lehár, Huszka legismertebb dalai hangzanak el. ( műsorból: Szilvia belépője, Marica belépője, -Hej cigány, Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket, Ma önről álmodtam, Jaj cica, -Álom-álom, Ajk az ajkon, Te rongyos élet, , Ringó vállú, Szép város Kolozsvár, Délibábos, Hajmási Péter, Jaj mamám,stb)  (műsor i. 50 perc)    
  NEMZETI HANGSZERÜNK A TÁROGATÓ " Tárogató zendül, cimbalom megpendül." Az érkező vendégek fogadásánál ajánlom a színvonalas és nívós tárogató muzsikát de rendelhető önálló koncertként is cimbalom vagy zenekari kísérettel. A Kuruc kor legszebb dalai szólalnak meg a több mint száz éves eredeti TÁROGATÓN ! Régi korok hangulata - Kuruc kor romantikája. Ezt a világot jeleníti meg és szólaltatja meg a tárogató hangja! (műsorból: Krasznahorka büszke vára, Te vagy a legény Tyukodi pajtás, Csínom Palkó műsor i. 30 -45perc)  http://www.youtube.com/watch?v=x4s0_C3-fAI   
  " JÓ EBÉDHEZ SZÓL A NÓTA..." c.- nagysikerű programunk a "Békebeli idők" eredeti éttermi hangulatát és a legszebb cigányzenéit  idézi fel.( szombat és vasárnapi ebéd cigányzenével…)  Ezt a programunkat elsősorban éttermek és más igényes vendéglátással foglalkozó cégek figyelmébe ajánljuk .(műsor i. 3x45 perc) Rendszeres megrendelés esetén jelentős árkedvezmény!   
   
"LAKODALOM VAN A MI UTCÁNKBA....."
Esküvői vacsora alatt hangulatos cigányzene a legközismertebb Magyar nóták, csárdások és mulatós nóták hangzanak el. (műsor idő: max: 2x45 perc közte 15 perc szünet)
 
Reméljük, sikerült felkelteni érdeklődését és  hamarosan Önt is köszönthetjük megrendelőként partnereink körében, és így majd alkalmunk nyílik színesíteni rendezvényeinek programjait.
 

 

Csak tiszta forrásból!

___________________________________________________

vissza a lap tetejére!

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copyright © Lugosi Art Stúdió .Minden jog fenntartva  - Nyilatkozat